Nosaltres hem triat buscar la màxima qualitat en el nostre producte i per això mirem de millorar dia a dia:

    Fem farina amb blat ecològic per fer el nostre pa blanc i el pa negre, un pa amb molt de sabor ja que el blat que molem no l'hi traiem el germen.
    Filtrem l’aigua per treure  impureses i mal sabors.
    Treballem com sempre, amb masses mare .
    Donem al nostre pa reposos en bloc .
    Fem llargues fermentacions perque tinguin més bon sabor .
    Triem el bo i millor que trobem al mercat per elaborar les nostres masses.
    Els controls de traçabilitat i neteja són bàsics per a nosaltres

TOP

Este sitio web utiliza Cookies propias para recopilar información con la finalidad de mejorar nuestros servicios, así como el análisis de sus hábitos de navegación. Si continua navegando, supone la aceptación de la instalación de las mismas. El usuario tiene la posibilidad de configurar su navegador pudiendo, si así lo desea, impedir que sean instaladas en su disco duro, aunque deberá tener en cuenta que dicha acción podrá ocasionar dificultades de navegación de página web. Para saber más sobre las cookies que utilizamos y cómo eliminarlos, consulte Cómo configurar Política de privacidad.

Acepto las cookies de este sitio